lördag 22 maj 2010

Vi hälsar en ny familjemedlem välkommen

vi har dock lite svårt att bestämma oss för ett namn -Hera, Vega eller Menea. För tillfället går hon under namnet hunden.

2010 05 22_3148




2010 05 22_3173




2010 05 22_3177

3 kommentarer:

  1. Hörde att Alde gärna säger Vera istället för Vega och jag säger Go for it!! Vera är ju skitcoolt. Dessutom lystrar hundar gärna till "r" när vi pratar. Hon är jättefin! Grattis till nya tillskottet! Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Ja nu var de ju så att Tobias ville att hon skulle heta Hera men Alde hade lite svårt att komma ihåg namnet och tyckte inte heller att det var fint så därför tänkte vi att Vega kanske var något. Alde kom inte heller ihåg det namnet utan sa Vera. Varken jag eller Tobias tyckte att Vera var fint utan höll fast vid Vega och Tobias var på Alde att hon måste komma ihåg vad hunden heter. När jag senare under dagen står och klipper gräsmattan hör jag Tobias ropa "Nova!" och jag frågar honom varför han ropar Nova. Han säger då, men det var väl det hon hette? Nä, sa jag. Hon skulle ju heta Vega eller? Så, inte heller Tobias kom alltså ihåg vad hon skulle heta:)
    Men, Nova var ju fint och Alde älskade ju julkarlender och sången i den om flickan Nova så vår nya familjemedlem får alltså namnet Nova och det trots att det varken finns r eller s i namnet, men vi får helt enkelt hoppas att hon lyssnar till det i alla fall:).

    SvaraRadera
  3. Åh, så söt! Grattis till tillökningen! Synd att jag missade din fest, det var mycket trevligt enligt Marcus. Hoppas ni funnit er tillrätta i Töreboda och trivs där. Kram

    SvaraRadera