lördag 8 december 2012

Vintern har kommit till vår stad

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen vilket jag skäms för men dessa iphones gör ju så man hänger mer på facebook och så tar man bilder med den istället för att plocka fram den "vanliga" kameran. När det dock kom till dagens vy så fungerade faktiskt inte telefonen, det var inte helt enkelt med systemkameran heller men det gick bättre i alla fall.
Idag har vi varit och tittat på Alde när hon åkte konståkning. De tränar nu hårt inför nästa helgs julshow och tjejerna börjar bli riktigt duktiga på sitt program.

Annars har tiden faktiskt bara gått utan några direkta hinder förrutom att någon fortfarande rorar sig med att anmäla oss för att missköta våra grisar. Dessvärre kom senaste anmälan i samband att suggan gått ner i vikt pga kultingarna. Besöket från länsstyrelsen sammanföll med att Tobias ändrat fodret men tyvärr hade suggan inte hunnit lägga på sig så länsstyrelsen ansåg att de åkt hit pga en berättigad anmälan. Detta får vi såklart betala för medan den som tidigare gjort en uppsjö med "falska" anmälningar inte debiteras alls. Det jag blir sur över är inte anmälningar i sig utan att någon gör det anonymt och tycks göra det för att han/hon inte gillar oss. Hade han/hon varit oroliga för grisarna hade väl personen i fråga kunnat gå och pratat med oss, det är ju inte så att vi är några konstiga osociala ufon, vi är ju en helt vanlig barnfamilj. Jag kan faktiskt inte låta bli att bli en aningen ledsen.


Vinterbilder, Björkelund
IMG_5644

IMG_5647

IMG_5650

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar